2009. december 7., hétfő

Egy rövid kis történet

Egyáltalán nem erről akartam ma írni, de kevés az időm, így be kell érnetek ezzel. Amikor átolvastam a bejegyzést, akkor vettem észre, hogy kétszer is szerepel a szar szó benne… Elnézést. Ez van.

Volt már szó róla, Pepe bakugán-versenyre szeretne menni (CSAK NÉZŐKÉNT! SZERENCSÉRE!), ezért egyik este kicsit interneztünk, hogy lássuk, melyek a lehetőségeink.

A fiam nem tud olvasni, én meg türelmetlen vagyok, továbbá az oldal, amire keveredtünk szar volt, így csak tengtünk-lengtünk erre-arra. Elég gyakran ugrott fel egy-egy ablak mindenféle szöveggel és a yes-no opció. Nos, ezeket nem olvastuk el, csak kedvünk szerint kattintottunk.

Ennek eredményeképpen sikerült, tudtunkon kívül, egy bakugán-képernyővédőt telepíteni a laptopomra.

Tudtunkon kívül, ahogy mondtam.

A laptopomat gyakran szoktam az óráimon használni, és ezt tettem múlt csütörtökön is.

Éppen a t-teszt és ANOVA közti különbséget magyaráztam a diákoknak, amikor a bakugán-képernyővédő előugrott.

Először mindenki megijedt.

Aztán mindenki röhögött.

Aztán magyarázkodtam egy sort.

Aztán az egyik diákom elmesélte, hogy volt egy konferencián, ahol az előadónak szintén hasonló módon ugrott elő egy képernyővédője. Azon egy felirat volt, amely így szólt: „NE VACSORÁZZ!!!”

És akkor megint mindenki röhögött.

Én meg arra gondoltam, mennyire igaz az a mondás, hogy mindig van valaki, aki még nálunk is szarabb helyzetben van…

11 megjegyzés:

Kata írta...

:D :D Most nekem is éppen elég szar ( bocs ) a kedvem, de ez felvidított egy kicsit! Köszi! ;o)

Chipmunk-19 írta...

:) Én egyszer a cégnél tartottam egy kis bemelegítő orientációt a PR-ről egy csapat új dolgozónak és a pendrive-ról egyszer csak bevillant egy kép nagyiról kék otthonkában.

martine írta...

Ezek szerint kifogtak a bakugánok (?) a t-próbás gazembereken :D :D :D Szerintem azért végül is inkább jól sült el a dolog, ha nevettek, mert ez nem az a téma (mármint a te eredeti témád), ami úgy általában hülyére röhögteti a hallgatóságot, így meg kicsit lazulhattak :)

Amúgy ezen én is folyton parázok, hogy előadás közben valami egész mást vetítek a népnek, mint amit kéne, úgyhogy van olyan pendrive-om, amire SZIGORÚAN CSAK munka kerülhet fel, sem családi fotók, sem magán e-mailek, sem, sem, sem...

Ideoda írta...

Jótanács :)
Használj Firefox-ot Adblock Plus-szal.
Nálunk az "akvárium" képernyő-kímélő jött be kihangosítva, az előadó nem értette, min röhögünk. Aztán elhúzta az egeret, aztán eltelt három perc... :D

Gabriella írta...

Így már összesen háromszor, az első bekezdéssel együtt :D

arabeszk írta...

Kedves Daniella! Milyen mázli, hogy nekemd nem a "NE VACSORÁZZ" a képernyővédőd:-)

yaffa írta...

Csak megjegyzem, a bakugán-verseny ingyenes volt, és már 1 nyert meccs után is bakugánt adtak ajándékba. 500 G-set, akármit jelent is. :)) Úgyhogy a benzinpénzt már megérte, mondjuk nekünk nem volt más választásunk, muszáj volt menni. Most épp az a nagy harci feladat, hogy kiderítsük, a Bakugán Magazint meg lehet-e rendelni (nehezített helyzet, hogy más lakóhelyű gyereknek, ajándékba, még karácsonyig).

Anka írta...

Az hogy a szar szót írtad, az teljesen rendben van... mert azt legalább értem, na de mi az a bakugán???? megyek és megnézem a neten...

Anka írta...

Daniella, hogy mi mindent tanulhat tőled az ember!!! hihetetlen, hogy mik vannak... még tizenévesként -amikor azt hittem, hogy az intelligencia az idegenszavak használatával összefüggésben van -minden héten tanultam egy szót az idegen szavak szótárából, és beépítettem a szókincsembe de ez a bakugán mindent visz :DDD

yaffa írta...

Én sokáig Batu kánnak neveztem őket, aztán megtanultam... de még most sincs rá garancia, hogy Tigrerrát nem keverem össze Skyress-szel. (Bevallom, puskáztam, ez a két név tűnt ismerősnek a 'hivatalos' honlapról. És van még 65 másik, aminek a nevét illene tudnom...)

Füles írta...

nálunk az egyik szülő küldött be véletlen pornó-videót. összekeveredtek otthon a cd-k nyilván, és ez jutott a Dzsungel Könyve tokjába, jelöletlenül.... szerencsére a gyerekek épp még tollászkodtak, átöltöztek alváshoz, mi meg nagyon jó reakcióidővel ugrottunk rá a lejátszóra kollégámmal.... a szülőknek nem mertünk mondani semmit.