2010. szeptember 8., szerda

A svédek

Vannak megmagyarázhatatlan és teljességgel irracionális negatív sztereotípiák. Amikor magunk sem tudjuk, hogy bizonyos csoportokat miért is különböztetünk meg negatívan.

Nos, lehet, hogy Bakka egy életre megutálta a svédeket. És, ahogy ki fog derülni a történtekből, saját bevallása szerint nem is tudja, kik azok a svédek.

Amikor A. külföldön van egy ágyban szoktam aludni a gyerekekkel. Bakka általában kimenti magát egy idő után és elvonul nyugodtan aludni a saját ágyába, de tegnap este valószínű túl fáradt volt, így ő is a körünkben maradt.

Reggel kivételesen én ébredtem először. Sosem történt még ilyen, de bizonyos jelekből azt a következtetést vontam le, hogy Bakkának rémálma van. Nyöszörgött, majd dobálni kezdte magát. Amikor azon a határon volt, hogy álmában hányja össze magát, gondoltam felébresztem.

Nagyon nehezen ment.

Én: Bakka ébredj fel! Rosszat álmodsz. Bakka! BAKKA!
Bakka: grögrögrögrö
Én: Bakka mit álmodtál?
Bakka: A svédek. A svédek. Elvittek a svédek és nem engedtek vissza hozzád.
Én: A svédek? Kik azok a svédek?
Bakka: Nem tudom. Csak álom volt?

Szerencsére csak álom volt.

De azért mégis. Ezek a rohadékok…

5 megjegyzés:

Angela írta...

Pedig rokonok! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=ftYXgOtiHPQ

Névtelen írta...

:-D

Kata

martine írta...

Asszem a névmemóriája miatt kell Bakka a svédeknek, vigyázzatok rá nagyon!!!!!!! :D

ruby írta...

Egyrészt bocsánat, mert bár a kislánynak biztos rettenetes lehetett az álom, de én a bejegyzést olvasva röhögőgörcsöt kaptam.
Másrészt nem volt mostanában valami svéd-magyar meccs? Lehet hogy arról hallott a tévében vagy akárhol és innen maradt az meg, hogy a svédek harcolnak ellenünk, alantas eszközökkel?

Angiii írta...

Rubynak igaza van!Most volt svéd magyar foci meccs...úgy tudom elvesztettünk.Lehet h annyira megviselte ez Bakkát, h nem tudja túltenni magát.. :D