2007. december 5., szerda

A pehelykukac-vár építésének lépései

Persze csak a gyerekek hívják pehelykukac-várnak, én úgy: hogy fordítsuk az egész házat a feje tetejére. Egyébként nem igazán tudom mi is ez a vár, vagy miért van szükségünk rá, mert igyekszem elkerülni, hogy szóba álljak a gyerekeimmel…

1. Ébredjük fel reggel és vetkőzzünk pucérra. (A gyerekek, nem a szülők!)

2. A pizsamákat dobáljuk szét a gyerekszobában. A piszkos pelenkát dugjuk el, lehetőleg úgy, hogy csak néhány nap múlva találják meg a szülők.

3. A könyvespolcról pakoljuk le az összes könyvet és halmozzuk őket a legkisebb bűnöző ágyára. (Kivéve a Bibliát. Pepe: Az a Képes Bibliám! Ne bántsátok!)

4. Hordjuk rá az összes gyerekágyneműt.

(A szülők ezen a pontos szoktak lebotorkálni a konyhába teáért.)

5. A szülők ágyneműjét is lopjuk el. Húzzuk végég a poros szobákon a készülő várig. (Az ágyneműt, nem a szülőket!)

6. Hordjuk be a gyerekszobába az összes mozdítható bútort. Ezekkel barikádozzuk el a szoba bejáratát.

7. Pisiljünk a parkettára. (Bocs, ZK, nem mondtad, hogy tartsam titokban!)

8. Hordjuk néhány tucat plüssállatot a kupac vár tetejére. Továbbá, néhány műanyagtároló-doboz tartalmát is ürítsük a halomra.

9. Az elkészült várban játszunk 10 másodpercet.

10. Szóljunk a szüleinknek, hogy reggelit kérünk és hagyjuk el a tett színhelyét.

Mivel hideg, esős napok járnak, nem bánom az egészet. Reggeli után mondhatom, hogy játszunk rendrakást, ami általában eltart délig. Ki mondta, hogy ilyen időben nehéz a gyerekeket szórakoztatni?

1 megjegyzés:

Virág írta...

Szia!
Itt tartok a visszaolvasásban, nagyon rákattantam a blogra és ma elvándoroltam szuperapu blogjára, onnan a facebook-ra, onnan az ismerősei között találtam egy cs-né, k. d-t, rákerestem a wiwen, hátha ott van több kép és lett, is de valamit nem értek. Sem a férjed(?), sem a te(?), sem a lányok (Emma neve már kiderült, másik lányé még nem, de wiw alapján Inez???) adatlapján nem azok a gyerekek vannak, mint itt a blogban!!!!!!!!!! Nem értem és megőrülök!!!!!!!!!!!! Léci világosíts fel, mert ezt nem bírom. Vagy átverések a blogos képek (nem úgy tűnnek), vagy a wiwen szereplő gyerek azok (nem úgy tűnnek)... Nem értem!!!!!!!!!!!!!!! léciléci meséld el mi van!!!!
Az előző kommentemre is reagálj léci, érdekel a cipőház :))