2009. szeptember 3., csütörtök

Miért sántít ZK?

7356. rész

Van jó hírem és van rossz hírem.

A jó hír, hogy a gyógyszer hatására elmúlt a gyulladás, ami elmulasztott a sántítás. A következő jó hír, hogy minden lelet negatív.

Hogy ezek után mi a rossz hír?

Hogy az orvosok továbbra sem tudják, mi okozza a gyulladást. És így azt sem tudjuk, hogy a kiváltó ok mitől is fog megszűnni…

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azért ez már tök jó hír! Tessék örülni!
Szép, kevés kórsággal járó tanévet nektek!
Pulcsi (egy zugolvasó)

Sziltó írta...

Remélem hamarosan kiderül az ok!!! Örülök, hogy ZK jobban van sántításügyileg!

martine írta...

A jó hírnek hurrá :) a rosszat meg derítsék ki hamar, pld. hogy már az eredeti ok is megszűnt magától!

Vacskamati írta...

Én is erre szavazok! Miért ne szűnhetett volna meg a kiváltó ok is?? Ha újra jönnének a gondok, akkor érdemes aggódni, addig meg tessen már egy kicsit optimistának lenni..

(megjegyzem, férjemnek 7 évesen voltak hasonló jellegű tünetei, fájt a csípője, sántított, a doki - bár nem tudta, pontosan, mi a baja, azt mondta, lehet, hogy el is sorvad majd az ízülete, majd meglátják, mi lesz, most mindenesetre ne terheljék. Anyósom két hétig cipelte ölben a nyolc éves kiskamaszt még vécére is! Mikor visszamentek kontrollra, a doki nagyokat hümmögött, és azt mondta, jóóóó... most akkor terhelni kéne. Anyós meg mondott egy gorombát, és az összes kapcsolatukat megmozgatva egy elég jónevű pesti gyerekorthopédushoz vitték el. Ő sem tudta, mi van, csak azt látta, hogy nem sorvadás.. ő is rendelt gyulladáscsökkentőt, egy két héten belül rendeződött is a helyzet, azóta se volt gond.. Hát, úgy látszik, vannak ilyenek.. :D)

Pelikán írta...

Én is, én is - vágta rá kisréce...

Nem lehet, hogy azért negatívak a leletek, mert, ami okozta a gyulladást az már közben elmúlt, de a gyulladás megmaradt? Feltételezem, ha abbahagyja a gyógyszer szedését, akkor hamar ki fog derülni... optimista vagyok...

Daniella írta...

köszi nagyon! nov. közepéig kell gyógyszert szednie, így még van idő a gyógyulásra...

Kiddy írta...

Végre valami jó hír. =)