2009. január 29., csütörtök

A madarak elég hamar elvesztették varázsukat

Miután Pepe egy délutánt töltött a barátjánál, ahol minden sokkal jobb és szebb, és kutyája is van, és két macskája, és az apukája is erősebb a mi papánknál, előállt a fiam a kérésével: Mamika, miután meghalnak a madarak, kaphatnánk valami NAGYOBB háziállatot?

Öööö. Nem.

Mindenesetre, újabb motiváló erő, hogy életben tartsam a két kis papagájt…

7 megjegyzés:

a mesélő írta...

Jó reggelt! :))
Beagleket tenyésztek, csak szólj:) Amúgy az én gyerekeim is folyamatosan vágynak madárra, hörcsögre, halakra, nyuszira, csirkére, még egy kiscicára és aktuálisan minden alomból legalább egy-egy saját kiskutyára.
Nem elég az itthon élő két macska és nyolc kutya ...
JA, még egy kicsi tesóra nem vágynak:)-esetleg a fiam egy akkora fiú tesóra mint Ő :)

arabeszk írta...

Na tessék, nem megmondtam, hogy szarvasgomba kereső mangalicákat vegyetek?

Bozzay Cecilia írta...

Te jó ég! Mikorra várható ez az életkor? Nálunk van egy világos labrador, egy macskuszházikusz, egy gombakerső nem mangalica, még csak nem is disznó, de annál édesebb Apamaci, és ... egy Anya(Csibike, ahogy Apamaci szólít.)
Szóval ezekmellé még kakadu, meg háziegér? Egyszer, régen, az egyik szobatársamnak volt egy hörcsöge... a koleszban. Egyik éjjel kiszökött és persze az én ágyam alatt kapart... sokszor eszembe jut... rémálmaimban...wuuuuááááá! Hátha beéri a mi Kismackónk egy pecabottal...

Névtelen írta...

Daniella, nagy szerencséd van, egy hullámos papagáj elél 10 évig is... =D (Szegény Pepe...)

Névtelen írta...

szüleim vidéken laknak, Karácsonykor hallom, h vmi kapar a lambéria alatt...de nemgáz, volt ilyen régen is..megyek aludni..és az egér átszaladt a fejemen!!!!bleeeee!!!fogtam a macskát (az egyiket a háromból) és úgy döntöttem, együtt töltjük az éjszakát. Nem fogta meg, de elég éjszaka fel-alá izgult...szal azért egy macska nem árt.. :-)

Daniella írta...

feldobtok...

Névtelen írta...

Ma született négy bébiegerünk! Kettőnek gazdit keresek :-)