2009. január 6., kedd

Ma megint hálásak lesztek,

hogy van egy blogom.

Mert roppant hasznos információt fogok Veletek megosztani.

Mondjuk ez megint egy olyan történet, amire nem lehetek büszke, de mindegy…

Tehát:

Ha este 7-kor a leánygyermek (aka Bakka) láza hirtelen felszökik 38 fok fölé, és ezért adtok a fent nevezett leánygyermeknek egy nagyadag rózsaszínű panadol szirupot, ami percek alatt lenyomja a lázát, ami hatására a gyermek megéhezik és vacsorázni óhajt, aminek eredményeképpen eltűnik egy hatalmas kolbászos szendvics és egy nagy adag piros színű kaliforniai paprika, és véletlenül pont a követő éjszaka közepén hányna a gyerek, éppen a szülői ágy közepére, vagy egyéb tetszőleges helyre, akkor, de csak akkor, az említett hányás rózsaszínű lesz. BABARÓZSASZÍNŰ.

Élmény volt.

Milyen érzés az éjszaka közepén a rózsaszín hányást az ágyból kitakarítani?

Nos erről az apróságról nem tudok írni, de gondolom a férjem panaszkodott egy sort ma a munkahelyén…

6 megjegyzés:

eszter írta...

Nyugi, nálunk is a férjem takarítja, mivel én az üvöltő gyereket (meg a kisebbet, aki szintén üvölt, mert felébredt a "bulira") vigasztalom ilyenkor... Az én gyerekem nem veszi be a Panadolt. Se a Nurofent. Se semmilyen szirupot. Szóval még egy darabig elkerülnek a rózsaszín hányások, de a nem rózsaszín legalább akkora öröm az éjszaka közepén... Együttérzek.

arabeszk írta...

Köszi, kár, hogy erre nem még azelőtt jöttél rá, hogy a gyerekeid átadják nekem a calici vírust. Kellemesebb lett volna egy éjszakán át rózsaszínt hányni.

malyvacsiga írta...

Eszter, Daniella,
nálunk is ez a férjem reszortja. Sőt, a fal lemosása is, adott esetben...

HJuice írta...

Nálunk ugyanez fordult elő orvosi szénnel - na, AAAAZ kész horror az ágyneműre hányva, pláne egy másfél éves szájából...

Daniella írta...

azt hiszem, hogy a paprika is hozzájárult a rózsaszínhez...
nálunk nem azért takarít éjjel közepén a férjem, mert én nyugtatom a gyerekeket, hanem mert én mutatom be nekik, hogyan kell könnyen és gyorsan elaludni...
a szenes hányás sem rossz, azt hiszem nyertél!!!

Era írta...

Milyen jó, hogy úgy döntöttem elalvás előtt kicsit visszaolvasgatok Nálad...
2 napja hányta össze magát a gyerek, de megvárta, míg felveszem, és a nyakamba zúdította, volt vagy 2l. Az nem volt semmilyen színű, viszont jó szúrós szagú volt a 3 cumisüvegnyi kakaótól. És igen, mivel nem vagyunk többen, a férjem takarított...:)