2009. január 2., péntek

Ajándék ló

Minden évben nagyon figyelek arra, hogy ne azt adjam másoknak, amit én is kapni szeretnék, hanem találjam ki, ami a másoknak vágya.

Idén aztán váltottam: Pár hónapja ellopták az ipod-omat, így gondoltam megfelelő ajándék lesz, ha veszek egyet a férjemnek. Igaz, hogy ő zenét szokott hallgatni, én meg beszélgetős műsorokat, de majd csak megosztozunk a kütyün. Előrelátó módon, olyat vettem, amilyre vágytam: Kicsike és ruhára pattintható. Hogy sportoláshoz lehessen használni. Mert akkor szoktam használni.

Nagyot nevettem, amikor kibontottam az ajándékot, amivel A. kedveskedett nekem. Egy ipod-ot kaptam tőle. Olyat, amilyenre ő vágyott. Sok memóriával. Nagy képernyővel. Hogy jó sok albumnyi zene ráférjen.

Aztán ő is kibontotta az ajándékát. Ő is nevetett.

Először csak félve vetettem fel az ötletemet, de aztán ma hivatalosan is megejtettük a cserét…

Így mindenki boldog.

PS: Úgy tűnik, az új év nem hozta meg a szerencsénket. Telefonáltak a bankból, hogy A. kártyáját illegálisan lemásolták és használták, így a nem-illegális kártyáját is le kellett tiltani. Ma meg összetörték az új autónkat. 2009! Szedd össze magad!

5 megjegyzés:

Pelikán írta...

Nagyon jo az ipod sztori, elkepeszto ez a 2008-as sorozat, meg biztos tavalyi mamorban volt, aki osszetorte a kocsitokat, nem lehet 2009 is ilyen. Remelem, nem nagy a kar.

Névtelen írta...

Pelikánhoz csatlakozom és én is nagyon remélem, hogy most már véget ér a balszerencse-sorozat...

Névtelen írta...

Ah! Szebb napokat nektek! :-(

malyvacsiga írta...

Pelikánnál a pont: a kínai újév még messze van, de még az ortodox is, úgyhogy ez csak egy kis baki volt. Jó évetek lesz!
És sok jó zenét meg beszélgetős műsort hallgattok majd sportolás közben! :)

Daniella írta...

köszönöm a biztatás, én kivételesen optimista vagyok, nyilván ezért lesz még kaotikusabb az életünk...