2007. október 8., hétfő

Az élet nagy pillanatai

Hétfő 8 óra úgy múlt el, hogy hetek óta először nem vagyunk az orvosi rendelőben! Monumentális pillanat!

Múlt csütörtökön vittük a gyerekek kontrollra. A gyerekorvos egészségesnek nyilvánította őket. Sőt ZK még oltható állapotban is volt. Persze ez teljes mértékben váratlanul ért minket, így az oltóanyag nem is volt nálunk. De a doktornő érezte, hogy vékony jégen járunk, ezért nem mert elengedni minket, hogy jöjjünk vissza jövő héten, hanem átzavarta A.-t a szomszédos patikába a fecskendőért és a belevaló léért. ZK híven testvéreihez meg sem rezzent az oltásra. Nyilvánvaló, hogy a fájdalomküszöbét SEM tőlem örökölte.

Kijöttünk a rendelőből, és csak azért nem ígértem meg, hogy márciusban jövünk újra, mert Bakkának elfelejtkeztünk a hároméves oltásáról, amit a jövő héten kell pótolnunk. Remélem a szükséges három napig egészséges lesz, bár, lehet, hogy túladagolás miatt lesz most beteg, mert ahogy a gyógyszeradagolási-táblázatomat áttekintettük, kiderült, hogy Bakkának két gyógyszert feleslegesen adtam.

Mindenesetre felmerült a kérdés: hogyan tovább?

Hát persze szüreti mulatság!!!


Először úgy tűnt, mintha Pepe tudná a müsort, annak ellenére, hogy csak egy próbán vett részt:


Aztán kiderült, hogy mégsem tökéletes a szövegtudás. Mindenesetre Bakka is csatlakozott a müsorhoz, emelve az est fényét:

Persze ZK sem maradhatott ki a buliból:

Ha valaki tudni szeretné, egyébként, hogy Pepe szerint mi a szüreti mulatság, akkor elmondhatom: "az az ünnepély, ahol jutalmat kap az, aki a legtöbb papírt gyűjötte".

PS1: Tudom, hogy photoshop-pal rendbe kellett volna tennem a háttereket, de nem volt időm ré nem tudom, hogy kell.

PS2: Igen, megkaptuk az oklevelet!

2 megjegyzés:

arabeszk írta...

Középső gyermeketek frizurája továbbra is igen modern, nem mintha én az ilyesminek ellene lennék. De ha keresztlányom fürtjeihez valaki hozzányúl, velem találja szemben magát!

Daniella írta...

Igen. ZK haja védett! Kérte a nagymamáját, hogy vágja le, de ő nem merte, nagyon helyesen!