2010. október 20., szerda

A mai bejegyzés megint elmarad…

Bár azt hiszem, jó is, mert Bakka egyik óvó nénije miatt látok vöröset, és talán jobb, ha ülepszik egy kicsit a dolog.

Szóval ma meg az van, hogy a házban lévő három WC közül… Nem ezt így nem fogjátok érteni, kell az előzmény.

A házunkban három WC van. Egy rendes európai, nem tudom a szakkifejezéseket, de úgy néz ki, hogy a dolog hátrafelé csúszik bele a vízbe. Teljesen jól működik. Bár néhány családtagom miatt kellene egy automatikus WC-kefe hozzá, de ezt a kört, most kihagyom. A másik két WC-nk kanadai gyártmány és az ülőmagasság, az ülőke körterülete kerülete és a levezető cső átmérője miatt, csak gyerek WC néven futnak.

Az egyik, amit tényleg a gyerekek használnak, tegnap este eldugult. Szerencsére csak kicsit hányt Bakka (túl sok a részlet, elnézést), így nem túl gusztustalan a dolog. Mondjuk jóindulatú a csésze és a cső is, mert a perem szélénél megállt a víz, sőt ma reggelre le is ment rendben a nagyja, illetve nem a nagyja, hanem a leve, de ez már tényleg mindegy. Utasítottam a gyerekeket, hogy ne használják azt a WC-t.

A másik WC, nos a másik WC ma délelőtt meg eldugult. Itt sem drámai a helyzet, mert nem öntött ki, de nem megy le, aminek el kellene tűnnie.

A WC pumpát, amit az előző lakók kedvesen ránk hagytak, azt kidobtam.

Úgyhogy most az a terv, hogy először is lepihenek egy kicsit, aztán elmegyek WC pumpát venni, aztán elviszem a gyereket zongorára és dzsudóra, majd hazajövök pumpálni egy kicsit a WC-t.

És azt hiszem, egy kicsit beszélgetnem is kell majd velük…

6 megjegyzés:

T.Kati írta...

Pottyantóst a kertbe!

Lepkevár írta...

Jól emlékszem a nyaralós sztoritokra is, szerintem titeket üldöznek a vécék! :)

Lepkevár írta...

Kimaradt, hogy nálunk a középső (lány) most úgy megpakolta budipapírral, hogy rá tudott ülni a papírkupac tetejére... Kellemes meló volt a romeltakarítás, úgyhogy együttérzésem.

Madison írta...

Én is elbeszélgettem... a férjemmel.
A múlt héten a három éve eltett ötliteres savanyúságot borította a WC-be, amit persze azonnal eldugított. Naponta pumpálgatja, de még ma is olyan hangok jönnek a csatornából mint ha valaki lakna benne.

Kató írta...

Madison, lehet, hogy Az lakik a Wc-ben?
(A háromból kettő nálunk nagy Stephen King fan, úgyhogy néha félek kimenni éjjel.)

Kató írta...

Madison, lehet, hogy Az lakik a Wc-ben?
(A háromból kettő nálunk nagy Stephen King fan, úgyhogy néha félek kimenni éjjel.)