2008. április 3., csütörtök

Öt-hat Klub

Hazaérkezésem után nem sokkal a gyerekeim informáltak arról a tényről, hogy három taggal titkos társaságot alapítottak.

Öt-hat Klub.

Pepe arról is tájékoztatott, hogy annyira titkos a társaság, hogy az Öt-hat Klub nem is az igazi neve ennek a csoportosulásnak.

Mi az igazi szuper titkos név?

Öt-hat ÖT Klub.

Nem, nincs tagfelvétel. Pepe, aki a csapatot képviseli, elmondása szerint egyedül P. lányok (Szia Noi!) csatlakozhatnak. Bár ez tény nem tetszik Pepének, mert a tagság csak fiúkból állhat. Ez nemcsak annak a fényében furcsa, hogy a két húga is tag, hanem azért is, mert P. lányok fele (szám szerint kettő) fiú.

Ez utóbbi tényre A. hívta fel a figyelmemet, én ugyanis gondolkodni sem tudok, mert annyira fáraszt családunk legújabb, jetleg, nevű, tagjáról való gondoskodás…

Öt-hat klub céljáról eddig annyit tudtam kideríteni, hogy tagság egészen komolyan vett feladata, annak a tudományos elméletnek a tesztelése, hogyan lehet véges számú játékból, véges térben egy valódi kaotikus rendszert létrehozni.

Végre itthon!!!

3 megjegyzés:

Kata írta...

Izé ... én itt most hirtelen nem is értettem mindent ... azt hiszem, most újra elolvasom a posztot ... khm ...

Angiii írta...

Végre egy új bejegyzés!!:)Már hiányoztatok:)!

noi írta...

Szia, azt hiszem az elméletük bizonyítást nyert -- létre lehet hozni a végtelen káoszt véges térben (igaz, hogy nem biztos, hogy Pepével sikerült, mert csak a nap végén mertem fölmenni a gyerekszobába, így a módszert sem isemerem. (Valószínű több úton is le lehet jutni ugyanerre az eredményre.) Viszont legalább A-val beszélgettünk nyugodtan. A gyerekek örülni fognak, hogy ilyen elit csapat tagjai lehetnek, reggel rögtön elmondom nekik. (Bár nem kéne Öt-Hat HÉT-nek hívni?)