2010. május 4., kedd

Melltartó

Mióta az eszemet tudom c-kosaras melltartót hordok, amelyeket általában fémbetéttel erősítenek meg. És tudom, hogy a sportmelltartóban nincs fém, de erősen képmutatónak tartanám, ha sportmelltartót hordanék. Meg nem is szeretem, ahogy azok lapítják a mellemet. És a fémes nem kényelmetlen. Legalábbis nekem.

Innen lazán átkötünk az autópályára. Ahol szépen megyek munkába. És túl vagyok a kritikus szakaszon, már a Budaörsi úton araszolok, amikor éles fájdalmat érzek a mellkasomban. Hipochonder természetemet ismeritek, ezért talán meglepő lehet, hogy NEM estem pánikba, hogy éppen szívrohamom van.

CSAK MEGVILÁGOSODTAM.

Hogy félhetek mindenféle képzelt vagy valós betegségtől, úgyis a hozzám legközelebb állók fognak nagyon egyszerű módon eltenni láb alól.

Például úgy, hogy a saját melltartóm orvul mellkason szúr. A FÉMMEREVÍTŐJÉVEL.

Szerencsére a sérüléseim nem bizonyultak súlyosnak. Mindenesetre ahogy hazaértem csapatszemlét tartottam a melltartóim felett, és a sunyibb kinézetűeket kidobtam: „Nem kötelező velünk költözni”, mondtam nekik.

Azt hiszem, rendben leszek…

7 megjegyzés:

Hajnoca írta...

Nekem is el szokott törni a merevítés, de akkor csak tőle szabadulok meg és nem a melltartótól.
tudom úgy már nem olyan merev, de még talán kényelmesebb is.

Füles írta...

nekem az első mosásban-centrifugálásban összevissza hajlanak a merevítők, mint valami absztrakt műtárgy, pedig nem kínai piaci gagyikról van szó, ki kell szednem őket mindig. nem értem az egészet, hogy egyáltalán minek. ok, mondjuk E kosár, ott már nem segít semmise.

superhappyjohi írta...

@Fules: a merevitos melltartokat nem ajanlott mosogepben mosni... ezt akkor megtanultam amikor szerelot kellett hivni, mert az egyik melltartobol kicsuszott a fem a dob moge es a gep hihetetlen zajt csapott... szoval melltartot csak kezzel... :)

noiannája írta...

vagy párnahuzatban. vagy zsákocskában.

Makka írta...

Szerintem a fémmerevítős melltartók egyenmellett csinálnak és állat kényelmetlenek.

Nálunk anyám gyilkolja a mosógépemet ilyen kicsusszanó fémmerevítőkkel. Nyilván kis darabokra törnek centrifugálás alatt. Aztán mágnessel kell vadászni a kis szemetekre, hogy ne menjen teljesen tönkre gép.

Daniella írta...

azért szögezzük leglényegesebb dolgot: NEM MOSOK SEMMIT KÉZZEL!

Magdaléha írta...

Daniella, neked nem a lányaidnak a legkoszosabb a zoknija??? Elküldöm hozzájuk tanfolyamra a lányomat. Miatta kell kézzel sikálnom...