2008. március 27., csütörtök

Megcsalt a férjem!

14 év ismeretség és 8 év házasság után bekövetkezett, amitől féltem: megcsalt a férjem!!! Jó, tudom, hogy ez nem a világ vége, és történhetne sokkal rosszabb is velem*, de akkor is váratlanul ért, és fáj.

Hogy kivel csalt meg? Az ex-barátnőmmel: A MOSÓGATÓGÉPPEL.

Már egy ideje tarthat a kapcsolat, mert a férjem épp csak hozzáért, és a mosogatógép rögtön beindult! A ribanc…

Néhány évvel ezelőtt, Diana hercegnő megmondta, hogy hárman kicsit zsúfoltan férnek el egy házasságban, de engem vigasztal a tudat, hogy az én esetemben a háromból nem én vagyok, akinek mosogatnia kell!

Ez is valami!

* Mi rosszabb történhetne velem? Például, hogy holnap egy Bécs-Washington útvonalon repülő Austrian Airlines gép kiesik az égből. Pont, amelyiken én ülök. Ha jövő hét végéig sem frissítem a blog-ot, akkor meg is történt! A. tudja a jelszavamat, de gondolom, hogy a gyász miatt egyéb gondja is lesz, minthogy ide írjon. Vigasztalásul Pepét idézem, kissé szabadon, arról, hogy mit fogok halottként csinálni: „Láthatatlan szellemként fogok rátok vigyázni!” (Pepe ezt általában mondta a halottakról. A gyerekeimnek nem vetettem fel a gép lezuhanásának lehetőségét…) (Aki kíváncsi: Itt leszek, remélem élőben…)

9 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Hát akkor jó szórakozást, sok hasznos infót és sok humoros megírnivalót kívánok!

arabeszk írta...

Csak megjegyezném, hogy most nem jönne jól a távozásod az élők sorából, mivel még nem készültem fel lelkileg arra, hogy férjed második felesége és gyermekeid nevelőanyja legyek. Mindezt kitolnám, minimum ZK 14 éves koráig.

Kata írta...

Vigyázz magadra és jó mulatást!

Névtelen írta...

Basszus, már azt hittem az elején, hogy valami jó kis zaftos következik...meg olyan bőgetős... Méghogy egy mosogatóval...ennél nagyobb baj ne legyen. :-)

Névtelen írta...

Na ugye! Megmondtam én, hogy álnok kígyó! És még mosogatni is csak neki hajlandó... Mit melengettél te a kebleden, látod? ;-P

Angiii írta...

Érezd jól magad, jó munkát!!!puszi

Daniella írta...

Köszönöm!

Névtelen írta...

Nyugi!
Ápr. 12-re megy egy jónak igérkező program:
http://www.molnarannigaleria.hu
/htmls/aktualis.html

amilgade írta...

Jó utazást!