2010. november 22., hétfő

A zongoráról röviden…

Szombat reggel megjött a bérzongoránk. Őrült lelkes volt mindenki. Pepe akár két percet is gyakorolt. És nagyot röhögtünk a férjemmel, hogy minek kell egy zongorára zár. És hogy persze kulcsot nem kaptunk hozzá.

Vasárnap estére aztán már nem voltunk ennyire vidámak. Mert a három gyerek és a zongora azt jelentette, hogy a relatív csendes napjainknak annyi. Ezért aztán azt kiabáltam: LAKAT KELLENE. LE KELLENE ZÁRNI A ZONGORÁT EGY NAGY LAKATTAL! MIÉRT NEM LEHET A ZONGORÁT LEZÁRNI? LAKATOT AKAROK!!!

6 megjegyzés:

Magdaléha írta...

emlékszem, hogy az iskolában, az énekteremben le volt lakatolva a zongora... Szomorúak is voltunk miatta...

iditta írta...

vagy megkaphatja karácsonyra mindenki ezt:http://www.kottanet.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_high.tpl&product_id=5280&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=60

ClassicPupperl írta...

növendekem (5 eves) megkapta a zongorat telapora, de sajnos a jezuska mar vissza is vitte (levittek a szülök a pincebe, mert a gyerek minden nap hajnal 5kor kelt es püfölte lelkesen 6ig)
a megoldast a husveti nyuszi jelentette elektromos zongorajaval, aminek idönkent egyszerüen eltünik a kabele. pl amikor a szülök alszanak.

Csimotanya írta...

Nálunk működött a "minden csoda 3 napig tart" effektus...most már úgy kell veszekedni, hogy ugyan üljön már le gyakorolni:)

Névtelen írta...

Erezd magad mazlistanak, h nem elektromos, eloreprogramozott demodarabokkal. Mert akkor nem a klimpirt hallgatnad, amiben van valami baj, hiszen a gyermek klimpirozza, hanem ugyanazt a 4 melodiat 200x, mert szamukra megunhatatlanok :PPP.
En nem zarnam el a zongorat semmikeppen, nem is olyan sokara ott kell majd konyorognod, h barki is leuljon melle...

zs

martine írta...

Mi előrelátóan inkább szájharmonikával láttuk el a gyerekeket, az befér a kabátzsebükbe, kitesszük őket a kertbe kabátostul, harmonikástul, hadd legyenek sokat a friss levegőn :D