2010. június 8., kedd

Bakka, a szerény

Pepe és ZK a harácsoló típus nálunk. (ZK, tegnap délelőtt: „Bakkának sokkal több ékszere van, mint nekem. Veszel nekem ékszert?”) Ők, akik folyamatosan figyelik, hogy kinek van többje, mint nekik.

Bakka sokkal visszafogottabb. Így nem csodálkoztam, amikor tegnap bemondta a születésnapi kívánságát: Egy bikinit szeretnék, Mamika.

Megígértem. Ha már Pepe születésnapjára annyit költöttem, akkor legalább Bakkánál spórolok egy kicsit. Az átlag még így is nagyon magas.

Aztán ma Bakka feltárta a születésnapi kívánságának a második részét is: Sosem kaptam még wellness-hétvégét. Egy wellness-hétvégét szeretnék. Egy tíznapos wellness-hétvégét.

Mit is mondhatnék?

ÉN IS, BAKKA. ÉN IS!

5 megjegyzés:

Sziltó írta...

Sztem beszéljétek rá A-t, hogy egy 3 napos 7vége belefér így a költözés után. Aztán, hogy a gyerekeket is viszitek vagy csak olvasni valót, az már más kérdés.. :)

Hajnoca írta...

Hja, a bikinit valahol fel kell avatni!
... még sem olyan olcsó az a bikini ... de rátok fér a pihenés, ha a kassza engedi.

martine írta...

Istenem, micsoda pompás, gyönyörű találmány!!!!! Tíznapos wellnes-hétvége :))))) A feltalálónak megszavazok egy Nobel "békés hétvége"-díjat, a találmányt kérjük mielőbb szabadalmaztatni és kísérleti jelleggel Magyarországon kötelezően bevezettetni!!! Éljen, éljen Bakka, a nagy feltaláló!!!!!!!!

Picúr írta...

Köszönjük, hogy elárultad Pepe ajándékát! (Csak megérte kérdezni... - :) "ne is kérdezzétek")
Wellness-hétvége? Hát, tegyétek ki a medencét a kertbe és keverjetek pár gyerekbarát koktélt. S te pihenj, amíg szétszedik a kertet. Ez eléggé wellness?

arabeszk írta...

Továbbgondoltam: nem lehetne Bakka tavalyi "csak csajok" ünneplését megejteni a 10 napos wellnesshétvége keretében?