2010. március 29., hétfő

ZK sántítása

Elméletileg a csípőjének kellene fájnia. Ami a mozgásában akadályozhatja vagy legalábbis a fájó csípőjéhez tartozó lábat kímélnie kellene.

A lábát valóban kíméli, mert többször látszik, hogy sántikál.

Most percileg nem, mert éppen Pepét kergeti a szobákon át. És hosszú percek óta rohannak körbe-körbe. És röhögés. És körbe-körbe. És röhögés. És körbe-körbe.

Vendégségben vagyunk, így nagy az ijedelem, amikor valamit ledöntenek. Nem tört el semmi, de ZK megijed és az ölembe menekül. És hirtelen fáradt lesz. „Valaki hozza ide nekem a mackómat”, adja ki az ukázt ZK.

Én: ZK nem fogunk kiszolgálni! Menj oda magad.

A gyerekre hirtelen nagy fájdalom tőr rá. Nagy nyögések közepette lemászik az ölemből. És a két pillanattal ezelőtt még rohangászó gyerek, csak a legnagyobb önuralommal tud elbicegni a szomszéd szobában lévő maciig…

És akkor mindenkinek könny gyűlik a szemébe…

6 megjegyzés:

HJuice írta...

Nem mondanám, hogy pusztán emiatt a rejtély miatt olvaslak, ezer oka van annak, de azért nagyon kíváncsi vagyok most már, mikor derül ki végre, mi is van ZK lábával...! Persze nyilván Ti még inkább...
Addig is jobbulást, még ha röhögéssel, rohangálással, értékes tárgyak leverésével jár is!

Mamazon írta...

Oh...

Bejbi írta...

Ha lehet egy javaslat, ORFI - Lupus SLE vizsgálat, a tünetek nagyon hasonlítanak a hugoméra, akit két év alatt sikerült diagnosztizálni.

Angela írta...

Áhá! Képzeld cs el, Bobinak is szokott mostanában fájni a lába. De mindig hót szutyokra játssza magát a suliban, aztán mikor megyek érte, és meglát, akkor azonnal sántít. Múltkor a feje "fájt" vagy egy hétig. Még gyógyszert is kapott, míg rájöttem, hogy csak bizonyos helyzetekben fáj neki.
Mondjuk ZK más, hisz neki papírja van róla, hogy fáj a lába, de azért érdekes a dolog.

martine írta...

Egy újabb meggyőző bizonyíték a nevetés gyógyító erejére :))) Nevettessétek sokat!

Daniella írta...

Doris: Én már úgy vagyok ezzel, hogy ha gondjuk van, inkább menjenek ki a kertbe egy szál cigit elszívni...