2010. március 26., péntek

TEÁOR-kódok

Mivel fog foglalkozni az a cég, amelyet az öcsém, Angi és a fiam gründol?

Hát gyártani fognak dolgokat.

Hogy miket?

Pepe: „Parfümöket, üveggolyót, üvegszobrokat, egyéb üvegtárgyakat. Tehát illatszereket és üvegből készült holmikat. Ezenkívül a bányászatra is hajtani fogunk. Csinálni fogunk fúróruhát, lézeres tollat, kesztyűt és cipőt, amin cuppogók vannak. Rakétacipőt. Telefonórát. És páncélzatot. Automatikust. Ami gombnyomásra felveszi a kezed formáját.”

8 megjegyzés:

Marguerite írta...

kérlek mindenképp vegyék már fel a termékprofiljukba az átlátszó fürdőkádat, és ha lehet legyenek benne vízalatti színes ledek, mert egy ilyen nagyon jól fogna itthon!

Fabrikák írta...

hihi csak ez jutott eszembe hihi

Virág írta...

Vajon mivel foglalkozik az a cég, amit így határoznak meg: "képesítéshez nem kötött fizikai közérzetet javító szolgáltatás". Ez a testfestés a vállalkozói igazolványomban. Elég félreérthető... Ez mellett bármi elférne.

Nora írta...

Hogy-hogy kimaradt a hajóépítés? Akkor most a férjemnek esélye sincs bekerülni a cégbe? :)

Gabi írta...

Ez csak az egyéb tudományos, műszaki tevékenység TEAOR lehet: 74 főszám, ha jól emlékszem. Ide szinte minden és mindenki belefér! És még bővülhet is az üveggolyós-parfümös-rakétacipős-páncélos profil.
Hajrá!

Angiii írta...

TEÁOR-igen, ezt kell alkalmazni amikor a cég alapításakor a főtevékenység és tevékenységi körök szabályozás alá kerülnek.De köszi a bővebb infokat, mert Pepe nekem ennyire bőségesen nem mondta el a dolgokat!Így már biztosan be tudom fejezni a papírmunkát.
pussz

Sziltó írta...

Ez a szám nem szűnt meg még?? :o)

tintarajta írta...

én máris megrendelek egy cuppogótalpú cipőt, 39es méretben!