2012. május 23., szerda

Cipőbolt

Utálok ruhát és cipőt vásárolni. Illetve nem utálok, csak ha az első felpróbált darab valamiért nem jó, akkor nagyon ideges leszek. És csúnyákat mondok. És általában kirohanok a boltból. Ez általában nem szokott baj lenni, csak akkor ha olyan eseményen kell megjelennem, ahol a szürke nadrág/fekete pamut póló nem jöhet szóba. Ilyenkor általában az szokott lenni, hogy a kirohanás részt a férjem a nagy testével megakadályozza. És csak akkor jöhetek ki a boltból/próbafülkéből, ha találtunk megfelelő darabot.

Úgy tűnik, hogy ZK nem örökölte ezt a tulajdonságomat. Pedig mióta valaki felvilágosította, hogy mindketten skorpiók vagyunk, keresi a közös tulajdonságainkat.

Pár hete társaival második lett az ovis olimpián. Nem voltam jelen az eseményen, nem is értem, hogy hétköznap kora délután miért nem érek rá, mindenestre azért három nagyszülőt sikerült felvonultatnunk. Elmondásukból tudom, hogy ZK nagyon szépen küzdött, többször éppen ő hozta föl a csapatot.

Így egyértelmű volt, hogy ajándékot érdemel.

Én: Mit szeretnél?
ZK: Menjünk a cipőboltba.
Én: NEM VESZEK ÚJ CIPŐT NEKED. TÖBB TUCAT CIPŐD VAN!
ZK: Tudom, hogy nem veszel semmit. Csak nézelődni.

Nos a cipőboltban töltött idő alatt csak azért nem bolondultam meg, mert az okos-telefonommal ügyesen elfoglaltam magam. ZK viszont a mennyországban érezte magát. Ült a földön és cipőket próbálgatott. És csodálta a lábát a szebbnél szebb darabokban.

Amikor végre beleegyezett, hogy induljunk, „viszlát szép cipők” felkiáltással búcsúzott a 25-30-as szekciótól.

És láttam, hogy a legszebbet meg is simogatta.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mennyire kedves volt ez Tőled!
szinte látom magam előtt, ahogy simogatja....:)

cucka írta...

Igazi NŐ. Így csupa nagybetűvel.

Zsuzsi írta...

Hogy mennyire irigylem érte!!!! Èn is utálok cipöt venni, kinszenvedés minden alkalom. Pedig a lelkem mélyén nagyon szeretném a szép cipöket!

Névtelen írta...

Igen az enyém is megsimizi a kiszemelt szépséget és még oda is súgja: visszatérek érted!

zsu írta...

Oh, ha azt hiszitek, otthon tortura cipot venni, probaljatok ki Japanban. Nekem az sokk, hogy leterdel elem az elado es mindenaron o akarja foladni ram a cipot. Ma pedig sirosra elvaltoztatott magas hangon gondolta az eladolany eloadni, hogy elfogyott a meretem az adott cipobol. Ilyenkor vagy foldbegyokerezik a labam, vagy menekulore fogom, egyik se celravezeto, ha cipoprobarol van szo.